Mød teamet

Sterna Capital Partners består af et erfarent og dedikeret team. Alle er er specialiseret i at servicere velhavende familier, fonde og virksomheder med skræddersyede finansielle løsninger.

Medarbejderne udgør kernen af Sterna Capital Partners. Deres erfaring og ekspertise sikrer forståelse af vores kunders unikke behov.

Hos Sterna Capital Partners værdsætter vi langvarige relationer med vores kunder og stræber efter at skabe en personlig og tillidsfuld atmosfære.

Medarbejdere

Hanspeter Brokhattingen

Managing Partner, Founder
hb@sternacap.com
(+45) 5159 5138

Brancheerfaring: +17 år
Mere end 17 års erfaring indenfor kapitalforvaltning og servicering af formuende kunder. Tidligere Chef for Wealth Management i Saxo Bank, og førhen 7 år som Head of Credit Investments. Senest Direktør for Family Office i Formuepleje.

Johann Dolmer

Partner, Investment Manager
jd@sternacap.com
(+45) 4242 9260

Brancheerfaring: +10 år
Primært ansvar for implementering af investeringsstrategien, og konstruktion af formuestrategi. Kommer med 11 års erfaring fra Wealth Management fondsmæglerselskab og Formuepleje Family Office.

Mikael Olai Milhøj

Partner, Chief Strategist
milh@sternacap.com
(+45) 2818 6908

Brancheerfaring: +10 år
Primær ansvarlig for udarbejdelse og formidling af Sternas investeringsstrategi. Tidligere chefanalytiker i Danske Banks analyseafdeling med speciale i rådgivning af virksomheder og institutionelle kunder.

Nicklas Hein Johansson

Partner, Senior Analyst
nhj@sternacap.com
(+45) 2785 7858

Brancheerfaring: +8 år
Primært ansvar for ESG-integration og produktudvælgelse. Kommer med 8 års erfaring fra Formueplejes Family Office og institutionelle område.

Connie Arberg Sørensen

Client Service Manager
cas@sternacap.com
(+45) 2536 4244

Brancheerfaring: +30 år

Bestyrelse

Anders Bendtsen

Bestyrelsesformand
Advokat, Lind Advokataktieselskab

Nikolaj Klein


Partner, Howart Compliance

Christian Soldbro Dubin


Advokat, Lind Advokataktieselskab